Zamrażarka Cynamonowo-Owocowe Roladki

Zamrażarka Cynamonowo-Owocowe Roladki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj bułek cynamonowo-owocowych z zamrażarką. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz drożdże, masło, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, Rolki Półksiężyc Zamrażarki, oraz Zamrażarka Kolacja Rolls Dwa Sposoby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać 1/2 szklanki mleka i 5 kolejnych składników (1/2 szklanki mleka przez jajko). Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać 3 1/2 szklanki mąki do mieszaniny drożdży; mieszać aż do wymieszania. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie się kleiło).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Aby przygotować nadzienie, połącz brązowy cukier, rodzynki, suszone morele, posiekane pekany i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Morele SuszoneMorele Suszone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
5
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 x 10 cali na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Posmaruj 2 łyżki roztopionego masła na cieście; posyp 1 1/2 szklanki nadzienia, pozostawiając 1/2-calową granicę. Począwszy od długiego boku, zwinąć galaretki roll Mody i szczypta szew do uszczelnienia (nie uszczelnić końce rolki).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
7
Umieść długi kawałek nici dentystycznej pod ciastem 3/4 cala od końca rolki. Poprzeczne końce nici na wierzchu rolki; powoli pociągnij końce, aby przeciąć ciasto. Powtórz procedurę, aby zrobić 24 rolki. Coat 2 (9-calowe) kwadratowe patelnie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Posypać 1/2 filiżanki napełniania do dołu każdej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieść 12 rolek, pokrój boki w górę, w każdej patelni. Przykryć i odstawić 1 1/2 godziny lub do podwojenia rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Odkryj rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
12
Piec w 350 przez 20 minut lub aż zbrązowieje. Odwróć na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Aby przygotować glazurę, połączyć cukier puder i 2 łyżki mleka, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
MlekoMleko
14
Mżawka na ciepłych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
15
Aby Zamrozić Unbaked
16
Rolki: Przygotuj przepis poprzez cięcie ciasta na 24 rolki, umieszczenie w patelniach i umożliwienie wzrostu, aż podwoi się rozmiar. Pokrowiec z folią. Owinąć szczelnie folią o dużej wytrzymałości. Przechowywać w zamrażarce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
17
Aby Przygotować Mrożone Unbaked
1
Wyjmij rolki z zamrażarki i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Odkryć i piec w 350 przez 20 protokół lub do rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn