Zamosc Gefilte Ryby

Zamosc Gefilte Ryby
Zamosc Gefilte ryby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, posiłek z macą, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Ryba Gefilte, Pieczona Ryba Gefilte, oraz Pieczona Ryba Gefilte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w dużym czajniku z pokrywką. Doprowadzić do wrzenia, a następnie częściowo przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Czekając, aż garnek się zagotuje, zacznij przygotowywać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W drewnianej misce dodać do zmielonej ryby wszystkie inne składniki wymienione pod rybą, ostrożnie siekając bardzo drobno i mieszając. Możesz również użyć szlifierki na mikserze. Zwilż ręce i uformuj rybę w tłuste, owalne paszteciki, ostrożnie wsuwając je do gotującej się bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dusić na małym ogniu powoli przez 20 do 30 minut lub przez 2 godziny. Pozostawić do ostygnięcia w garnku i ostrożnie usunąć wszystkie paszteciki, umieszczając je na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Po usunięciu ryby odcedzić płyn do gotowania. Ten wywar powinien następnie galaretować po schłodzeniu; jeśli nie, po prostu dodaj opakowanie żelatyny bez smaku, postępując zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podawać schłodzoną rybę gefilte z galaretką, chrzanem i oczywiście marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Stado RybStado Ryb
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
8
Z książki kucharskiej Joan Nathan ' s Jewish Holiday autorstwa Joan Nathan. ©2004 2004 by Joanna Nathan. Opublikowane przez Knopf.Książki Joan Nathan to między innymi the Jewish Holiday Kitchen, the Children ' s Jewish Holiday Kitchen i Jewish Cooking in America, które zdobyły nagrodę IACP Julia Child Award za najlepszą książkę kucharską roku w 1995 roku oraz Nagrodę Jamesa Bearda za najlepszą amerykańską książkę kucharską. Publikuje artykuły na temat międzynarodowej żywności etnicznej i specjalnych funkcji świątecznych w New York Times, Los Angeles Times Syndicate, Hadassah Magazine, Food and Wine oraz Food Arts. Mieszka w Waszyngtonie z mężem, Allanem Gersonem i ich trójką dzieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia48
Magazyn