Zamosc Gefilte ryby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, posiłek z macą, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Ryba Gefilte, Pieczona Ryba Gefilte, oraz Pieczona Ryba Gefilte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki w dużym czajniku z pokrywką. Doprowadzić do wrzenia, a następnie częściowo przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Czekając, aż garnek się zagotuje, zacznij przygotowywać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W drewnianej misce dodać do zmielonej ryby wszystkie inne składniki wymienione pod rybą, ostrożnie siekając bardzo drobno i mieszając. Możesz również użyć szlifierki na mikserze. Zwilż ręce i uformuj rybę w tłuste, owalne paszteciki, ostrożnie wsuwając je do gotującej się bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dusić na małym ogniu powoli przez 20 do 30 minut lub przez 2 godziny. Pozostawić do ostygnięcia w garnku i ostrożnie usunąć wszystkie paszteciki, umieszczając je na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Po usunięciu ryby odcedzić płyn do gotowania. Ten wywar powinien następnie galaretować po schłodzeniu; jeśli nie, po prostu dodaj opakowanie żelatyny bez smaku, postępując zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać schłodzoną rybę gefilte z galaretką, chrzanem i oczywiście marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.