Zakwas Semolinowy Z Koprem Włoskim, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi

Zakwas Semolinowy Z Koprem Włoskim, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zakwasu z kaszy mannej z koprem włoskim, porzeczkami i orzeszkami piniowymi. Ten wegański przepis służy 30 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, karmelizowany koper włoski, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii, Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia5
Magazyn