Zaktualizowana Czerwona Sałatka Ziemniaczana

Zaktualizowana Czerwona Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 267 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ziemniaków, soli i mielonego pieprzu, jajka ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Aktualizacja Sałatka Ziemniaczana, Kremowa Zupa Ziemniaczana Z Indyka I Zaktualizowany Projekt Bloga, oraz Zaktualizowana Sałatka Waldorf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Ziemniaki odsączyć i pokroić w kostkę.
Przenieść ziemniaki do dużej miski; wymieszać majonez, śmietana, ocet, cukier, cebula, i nasiona selera aż dobrze pokryte. Delikatnie wymieszać z jajkami i doprawić solą i czarnym pieprzem. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.