Zabójcze Karczochy
Killer karczochy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka karczochów, szalotka, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Killer grillowane karczochy z czosnkiem i masłem z białego wina, Skuter Wodny Killer, oraz Zabójcze Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na wolnym ogniu.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Karczochy włożyć do wrzącej wody, doprawić solą i pieprzem. Dorzuć połowę czosnku i połowę szalotki. Gotować przez około 30 minut lub do momentu, gdy widelec zostanie łatwo wstawiony do łodygi karczochów.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu i wymieszać z pozostałym czosnkiem i szalotką. Gotuj tylko do pachnącego, a następnie usuń z ognia.
Połówki karczocha ułożyć na rozgrzanym grillu.
Posmaruj je roztopionym masłem. Gotować przez 5 do 10 minut, szczotkowanie z masłem od czasu do czasu, aż lekko tosty.
Podawać z pozostałym masłem jako sosem do zanurzania.