Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią

Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią
Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 38g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę warzyw i oliwy z oliwek, wysokiej jakości oliwę z oliwek, drobną zieleń i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne płatki owsiane miski śniadaniowe z wędzonym czosnkiem i Chipotle-miód Vinaigrette, Sałatka z mieszanych zieleni z pieczarkami Vinaigrette, oraz Pikantny Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać średnią patelnię, a następnie dodać grzyby i podsmażyć na oliwie z oliwek, posypać solą i czarnym pieprzem, aż zwiędną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj tymianek, czosnek i szalotki i saute przez 1 więcej minut. Zmniejszyć ogień i dodać ocet sherry i miód. Wymieszać, aby połączyć. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby, i rezerwy do poszycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ocet SherryOcet Sherry
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Do puddingu kukurydzianego: przecier bulion i kukurydzę w szybkim blenderze. Przecedzić puree kukurydziane przez drobny sitko, a następnie wlać do podwójnego kotła na umiarkowanym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Często mieszaj; mieszanina zacznie gęstnieć od naturalnej skrobi w kukurydzy. Gotować do uzyskania pożądanej konsystencji, a następnie wymieszać z masłem i creme fraiche. Smak i dostosować sól i pieprz, w razie potrzeby, i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Creme FraicheCreme Fraiche
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
SkrobiaSkrobia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dla grouper: rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Filety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6
Dodać olej do patelni, a następnie ostrożnie dodać filety grouper; nie przepełnić patelni. Rybę dobrze podsmażyć, dodając masło i świeży tymianek. Gotować, aż grouper jest dobrze wysmarowane i tylko gotowane przez, 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Aby służyć, talerz 4 uncje puddingu kukurydzianego w każdym z czterech 12-calowych płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Umieść ciepły filet z groupera na środku i udekoruj grzybowym winegretem i drobną zielenią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z GrouperaFilety Z Groupera
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
ZieloniZieloni
10
Serwuj i ciesz się!

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn