Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią
Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 38g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę warzyw i oliwy z oliwek, wysokiej jakości oliwę z oliwek, drobną zieleń i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne płatki owsiane miski śniadaniowe z wędzonym czosnkiem i Chipotle-miód Vinaigrette, Sałatka z mieszanych zieleni z pieczarkami Vinaigrette, oraz Pikantny Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać średnią patelnię, a następnie dodać grzyby i podsmażyć na oliwie z oliwek, posypać solą i czarnym pieprzem, aż zwiędną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj tymianek, czosnek i szalotki i saute przez 1 więcej minut. Zmniejszyć ogień i dodać ocet sherry i miód. Wymieszać, aby połączyć. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby, i rezerwy do poszycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ocet Sherry
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Do puddingu kukurydzianego: przecier bulion i kukurydzę w szybkim blenderze. Przecedzić puree kukurydziane przez drobny sitko, a następnie wlać do podwójnego kotła na umiarkowanym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Często mieszaj; mieszanina zacznie gęstnieć od naturalnej skrobi w kukurydzy. Gotować do uzyskania pożądanej konsystencji, a następnie wymieszać z masłem i creme fraiche. Smak i dostosować sól i pieprz, w razie potrzeby, i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme Fraiche
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Skrobia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Dla grouper: rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grouper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Filety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
6
Dodać olej do patelni, a następnie ostrożnie dodać filety grouper; nie przepełnić patelni. Rybę dobrze podsmażyć, dodając masło i świeży tymianek. Gotować, aż grouper jest dobrze wysmarowane i tylko gotowane przez, 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grouper
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Aby służyć, talerz 4 uncje puddingu kukurydzianego w każdym z czterech 12-calowych płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Umieść ciepły filet z groupera na środku i udekoruj grzybowym winegretem i drobną zielenią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.