Włoskie Spaghetti Squash
Włoskie spaghetti Squash może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,39 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka parmezanu, pomidory w puszkach, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoskie Nadziewane Spaghetti Squash, Spaghetti Po Włosku, oraz Włoskie Pieczone Spaghetti Squash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać wodę do naczynia do pieczenia i umieścić połówki squasha wycięte boki w dół w naczyniu.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż widelec bardzo łatwo przebije skórę, około 45 minut.
Niech gotować squash podczas przygotowywania pozostałej receptury.
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę na gorącym maśle, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i nadal saute aż pachnące, o 1 minutę więcej.
Pomidory pokrojone w kostkę zalać mieszanką cebuli; doprawić bazylią.
Umieścić pokrywę na patelni, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory są miękkie, o 30 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Gdy squash jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, użyj widelca, aby usunąć mięso ze skóry w pasm. Wymieszać squash i parmezan do mieszanki pomidorowej. Wymień pokrywę na patelni i gotować, aż squash jest ogrzewany przez, 5 do 10 minut więcej.
Na danie posypać dodatkowo parmezanem.