Włoskie Risotto z kiełbasą i grzybami

Włoskie Risotto z kiełbasą i grzybami
Need a danie główne bezglutenowe? Włoska kiełbasa i risotto z dzikimi grzybami mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, ząbki czosnku, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoskie Risotto z kiełbasą i grzybami, Risotto z włoską kiełbasą, czerwoną papryką i grzybami, oraz Risotto Z Dzikimi Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać kiełbasę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodaj wszystkie grzyby, tymianek, i oregano i smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj 1/2 szklanki Madery; gotuj, aż prawie się wchłonie, około 1 minuty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
5
Doprowadzić czas na wolnym ogniu w dużym rondlu; zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło. Masło rozpuścić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać ryż; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Dodać pozostałą 1 szklankę Madery; dusić do wchłonięcia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
9
Dodaj 1 szklankę gorącego wywaru; gotuj na wolnym ogniu, aż prawie się wchłonie, często mieszając, około 3 minut. Kontynuuj gotować, aż ryż będzie po prostu miękki i mieszanina jest kremowy, dodając więcej bulionu przez kubki, często mieszając i pozwalając większość bulionu do wchłonięcia przed dodaniem więcej, o 25 protokół. Wymieszać z mieszanką kiełbas. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Przenieś do miski do serwowania. Ser podawaj osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn