Need a danie główne bezglutenowe? Włoska kiełbasa i risotto z dzikimi grzybami mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, ząbki czosnku, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoskie Risotto z kiełbasą i grzybami, Risotto z włoską kiełbasą, czerwoną papryką i grzybami, oraz Risotto Z Dzikimi Grzybami.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kiełbasę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Dodaj wszystkie grzyby, tymianek, i oregano i smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj 1/2 szklanki Madery; gotuj, aż prawie się wchłonie, około 1 minuty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Madera
5
Doprowadzić czas na wolnym ogniu w dużym rondlu; zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło. Masło rozpuścić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać pozostałą 1 szklankę Madery; dusić do wchłonięcia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Madera
9
Dodaj 1 szklankę gorącego wywaru; gotuj na wolnym ogniu, aż prawie się wchłonie, często mieszając, około 3 minut. Kontynuuj gotować, aż ryż będzie po prostu miękki i mieszanina jest kremowy, dodając więcej bulionu przez kubki, często mieszając i pozwalając większość bulionu do wchłonięcia przed dodaniem więcej, o 25 protokół. Wymieszać z mieszanką kiełbas. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®
10
Przenieś do miski do serwowania. Ser podawaj osobno.