Włoskie Klopsiki Z Indyka

Włoskie Klopsiki Z Indyka
Włoskie klopsiki z indyka wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bułkę tartą, oregano, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Włoskie Klopsiki Z Indyka, Włoskie Klopsiki Z Indyka, oraz włoskie klopsiki z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wszystkie składniki razem z wyjątkiem Melt®; dobrze wymieszać w misce. Uformuj około 30 kulek z mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść je na patelni brojlerów pokrytej stopionym stopem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Piec około 15 minut lub aż pokrojone klopsiki nie pokazuje różowy wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z makaronem i sosem lub umieścić na kanapce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn