Włoskie Kanapki Monte Cristo

Włoskie Kanapki Monte Cristo
Włoskie kanapki Monte Cristo 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 53g tłuszczu i w sumie 842 kalorii. Za $3.92 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. 37 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga rukoli, Prosciutto cotto, pietruszki o płaskich liściach oraz soli i pieprzu. Jest to dość drogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Z łyżką wynik 79%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kanapki Monte Cristo, Kanapki Monte Cristo, oraz Kanapki Monte Cristo.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przygotuj kanapki, rozprowadzając 4 kromki chleba z konfiturami. Na wierzch z plasterkiem sera, 2 plasterkami złożonego prosciutto, a następnie kolejnym plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
PrzetworyPrzetwory
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Pozostałe kromki chleba posmarować Dijon i ułożyć na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
W dużej płytkiej misce ubij jajka z mlekiem lub śmietaną, parmezanem i natką pietruszki. Zagnieźdź masło w papierowym ręczniku i wytrzyj je na gorącej patelni. Zanurz kanapki w mieszance jajecznej i gotuj kanapki na głęboki złoty kolor, około 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wrzuć rukolę z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz solą i pieprzem do smaku do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pokrój kanapki od rogu do rogu i podawaj razem z sałatką.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn