Włoskie Drop Biscuits

Włoskie Drop Biscuits
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj włoskich ciastek Drop. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz czosnek w proszku, wodę, płatki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Herbatniki Rye Drop, Najlepsze Ciastka Drop, oraz Drop Biscuits podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mieszankę biszkoptów, ser, wodę i chilli, aż do zwilżenia. Upuść przez heaping tablespoonfuls na natłuszczonej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
Papryka ChiliPapryka Chili
SerSer
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 450° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. W małej miseczce połączyć masło, pietruszkę, włoską przyprawę i czosnek w proszku; przecedzić ciepłe herbatniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
HerbatnikiHerbatniki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn