Włoskie Ciasto Warzywne
Przepis włoskie ciasto warzywne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, parmezan, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Dip Warzywny, Włoski Gulasz Warzywny, oraz Włoski piec warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, posiekaną cebulę, grzyby, tofu, i czosnek; smażyć 3 protokół lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać w pasty pomidorowej, włoskie przyprawy, nasiona kopru włoskiego, pokruszony czerwony pieprz, i sos marinara; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Ułóż makaron spokelike na dnie 8-calowego okrągłego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Rozłóż 3 szklanki mieszanki pomidorowej nad makaronem. Fold końce makaronu na mieszaninie pomidorowej, a top z pozostałą mieszaniną pomidorową i sery.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut.