Włoskie Ciasto Mięsne
Włoskie ciasto mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 109G tłuszczu, oraz w sumie 1824 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.2 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka parmezanu, papryka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Mięsne, Włoska Lazania (z mięsem), oraz Włoski Sos Mięsny.
Instrukcje
Gotować wołowinę i paprykę w dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy;odcedzić. Wymieszać z wodą, pastą pomidorową i sosem wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Posypać połową parmezanu Na spodzie skorupy mrożonego ciasta, na wierzch połową mieszanki mięsnej i posypać 1 szklanką sera mozzarella. Wymieszać z pozostałą mieszaniną mięsa i parmezanem.
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia.
Piec na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 400 przez 20 minut.
Posypać pozostałym serem mozzarella; piec 5 Więcej minut lub aż ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.