Włoskie ciasteczka ślubne III
Włoskie ciasteczka ślubne III mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 80 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru cukierniczego, sól, zmielone migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Włoskie ciasteczka ślubne II, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Masło śmietankowe lub margarynę w misce, stopniowo dodawać cukier cukierniczy i sól. Beat until light and fluffy.
Dodaj migdały i wanilię. Stopniowo mieszaj mąkę i dobrze wymieszaj.
Uformuj kulki (lub półksiężyce), używając około 1 łyżeczki na każde ciastko.
Ułożyć na blaszce i piec przez 15-20 min. Nie brązowiej. Lekko ostudzić, następnie zwinąć w dodatkowy cukier.