Włoskie Babeczki Miłosne
Przepis włoski miłość Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Mieszanka czekolady instant budyń i ciasto napełniania mix, ser ricotta pełnoziarniste, olej roślinny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 225 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, Babeczki Love Bug, oraz Babeczki miłosne Afrodyty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce ubić ciasto
Warstwa składników z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej; pokonać 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
W osobnej dużej misce wymieszaj ricottę
Warstwy składników aż do połączenia.
Napełnij każdą filiżankę muffinek około jednej trzeciej ciasta (nie możesz użyć całego ciasta). Mieszankę ricotta podzielić równomiernie między filiżanki.
Piec 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni 10 minut; wyjąć z kubków muffin do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Kiedy babeczki są całkowicie schłodzone, zrób lukier. W dużej misce, ubić budyń wymieszać i mleka z trzepaczką aż połączone i zestaw. Złóż bitą śmietanę. Lukier na babeczkach.