Włoski Sos Chard
Włoski opatrunek Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ząbek czosnku, bazylię, przetartą szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Włoski Farsz Z Chard, Chard Szwajcarski W Stylu Włoskim, oraz Chard Z Sosem Z Boczku.
Instrukcje
Pokroić chleb w plastry 1/2 cala.
Umieścić plastry w misce i dodać mleko.
Delikatnie wymieszać łyżką do nasycenia mlekiem i odstawić na około 30 minut. Mieszaj od czasu do czasu.
W międzyczasie umieść patelnię o średnicy 10-12 cali na dużym ogniu. Kiełbaski wycisnąć z osłonek na patelnię. Wyrzucić łuski. Wymieszać mięso często do kruszenia i lekko brązowy, 10 do 15 minut; wyrzucić tłuszcz.
Dodaj pietruszkę, czosnek, cebulę i seler. Mieszać często, aż warzywa są lekko rumiane, 5 do 8 minut.
Rękami ściśnij kromki chleba, aby rozbić je na małe kawałki.
Dodać gotowane mięso, ser, bazylia, szałwia i rozmaryn.
Wycisnąć wilgoć z chard i dodać do miski.
Wymieszać sos i dodać sól do smaku.
Łyżka do płytkiej 3-quart (9-na 13-in.) zapiekanka. W przypadku wilgotnego opatrunku przykryć folią; w przypadku chrupiącego opatrunku nie zakrywać.
Piec w piekarniku 325 do 350 (temperatura stosowania wymaga indyka) do gorąca (co najmniej 150 w środku) lub lekko rumiane, około 50 minut (1 godzina, jeśli dressing jest schłodzony).