Włoski Ogród Frittata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać włoski Ogród Frittatan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, szałwię, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoski Ogród Frittata, Frittata Ogrodowa, oraz Frittata Ogrodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć jajka, szałwia, sól, pieprz i 1/4 szklanki sera; beat dobrze. Odstawić.
Rozgrzać olej w średnio żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cukinię i cebulę; gotować i mieszać 2 protokół lub aż cukinia jest miękka.
Dodaj mieszaninę jaj; gotować 2 minuty lub aż mieszanina jaj jest prawie ustawiona, podnosząc krawędzie od czasu do czasu, aby niegotowana mieszanina jaj płynęła na dno patelni.
Top frittata z plastrami pomidora; posypać pozostałą 1/4 szklanki sera. Broil 4 do 6 cali od ciepła przez 1 do 3 minut lub do góry jest ustawiony i zaczyna brązowieć.