Włoski Kurczak Chardonnay
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj włoskiego kurczaka Chardonnay. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, pieprz cayenne, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SolaReflex Southwestern Chardonnay BBQ Chicken, Kurczak z sosem jabłkowo-Chardonnay, oraz Kurczak Z Grilla Cytrynowo-Chardonnay dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć paprykę, sól, pieprz i cayenne; posypać kurczaka.
Kurczaka, pieczarki, paprykę czerwoną, cebulę i karczochy ułożyć na 5 patelni. powolna kuchenka. W małej misce, połączyć chardonnay, pasta pomidorowa, czosnek i tymianek; wlać warzywa.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub aż kurczak będzie miękki. Natkę pietruszki wymieszać.
Podawać z makaronem; posypać serem.