Przepis włoski kiełbasa i chleb farsz może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 godzin. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Ta przystawka ma 533 kalorie, 10g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka selera, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoski Farsz Do Chleba I Kiełbasy, Włoski Farsz Do Kiełbas, oraz Panettone i włoski farsz do kiełbas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Obfite danie do pieczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Umieścić chleb w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż tylko wyschnie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, a następnie gotować połowę kiełbasy, mieszając i łamanie go na małe kawałki, aż złoty kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski. Brązową pozostałą kiełbasę w pozostałej łyżce oleju, przenosząc do miski.
Rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę, seler, czosnek, i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Seler
Czosnek
Cebula
7
Do kiełbasy dodać warzywa i chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kiełbasa
Chleb
8
Ubić jajka, 1/2 szklanki śmietany, wywar z indyka, ser i natkę pietruszki, następnie wymieszać z farszem i całkowicie ostudzić, około 30 minut. Rezerwa 5 filiżanek farszu do stuff indyka i łyżką pozostałą do naczynia do pieczenia, a następnie skropić pozostałą 1/4 szklanki śmietany. Przykryć farszem i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja Stado
Farsz
Pietruszka-nać
Ser
Cała Turcja
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
9
Około 1 godziny przed zakończeniem pieczenia nadziewanego indyka, doprowadzić danie z farszem do temperatury pokojowej. Po zakończeniu indyka, zwiększyć temperaturę piekarnika do 218° i piec farsz, przykryty szczelnie folią, aż będzie gorąco, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
10
Wyjąć folię i piec, aż top będzie złoty i chrupiące, o 15 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
1
* Pieczywo można prażyć 3 dni wcześniej i przechowywać (raz schłodzić) w szczelnie zamkniętym worku w temperaturze pokojowej.* Farsz można przygotować (ale nie zapiekać) 4 godziny przed pieczeniem indyka.* Jeśli pieczenie farszu w tym samym czasie, co ziemniaki, umieścić farsz w górnej trzeciej piekarnika i ziemniaki w dolnej trzeciej (pozostawić dodatkowy czas).