Włoski Deser Mrożony Cytrynowy

Włoski Deser Mrożony Cytrynowy
Przepis włoski cytrynowy mrożony deser może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,11 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką okruchy ciastek amaretti, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Mrożony Deser Truskawkowy, Mrożony Deser Brzoskwiniowy, oraz Mrożony Deser Z Dyni.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka, cukier i ser ricotta; powoli dodać 1/2 szklanki masła. Wymieszać z sokiem z cytryny i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przełożyć do dużego rondla. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przełożyć do dużej miski; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Linia a 9-in. x 5 po. patelnia bochenkowa z folią. W małej miseczce ubić śmietanę do miękkiego kształtu. Złożyć do schłodzonej mieszaniny cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Połączyć okruchy ciastek i pozostałego masła; posypać mieszaniną cytryny. Przykryć i zamrozić na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem. Używając plastikowej folii, wyciągnij deser z patelni. Odwrócić na półmisku; wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Pokroić w plasterki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn