Włoski Deser Mrożony Cytrynowy

Włoski Deser Mrożony Cytrynowy
Przepis włoski cytrynowy mrożony deser może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,11 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką okruchy ciastek amaretti, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Mrożony Deser Truskawkowy, Mrożony Deser Brzoskwiniowy, oraz Mrożony Deser Z Dyni.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka, cukier i ser ricotta; powoli dodać 1/2 szklanki masła. Wymieszać z sokiem z cytryny i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przełożyć do dużego rondla. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Przełożyć do dużej miski; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Linia a 9-in. x 5 po. patelnia bochenkowa z folią. W małej miseczce ubić śmietanę do miękkiego kształtu. Złożyć do schłodzonej mieszaniny cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Połączyć okruchy ciastek i pozostałego masła; posypać mieszaniną cytryny. Przykryć i zamrozić na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem. Używając plastikowej folii, wyciągnij deser z patelni. Odwrócić na półmisku; wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Pokroić w plasterki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn