Włoska Zupa Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Włoskiej zupy Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pesto, grzyby, szynkę delikatesową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Tortellini, Włoska Zupa Tortellini, oraz Włoska zupa Kiełbasowa z Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu, saute grzyby w oleju do miękkości.
Dodaj wodę, pomidory, ser, bulion i pesto.
Umieścić paprykę w robocie kuchennym; przykryć i proces aż do wymieszania.
Dodaj do mieszaniny grzybów i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wymieszać tortellini; powrócić do wrzenia. Gotować przez 7-9 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Prosciutto pokroić w cienkie paski; każdą porcję udekorować prosciutto i serem.