Włoska zapiekanka ryżowa

Włoska zapiekanka ryżowa
Potrzebujesz bezglutenowego dania głównego ? Włoska zapiekanka z ryżem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 398 kalorii , 16 g białka i 25 g tłuszczu każda. Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealna na jesień . Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga granulowanego bulionu wołowego, łodyg i kawałków grzybów, parmezanu i łagodnych linków kiełbasianych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 51% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także włoską zapiekankę z kiełbasą i ryżem , włoską zapiekankę z kurczakiem i ryżem oraz włoską zapiekankę z kurczakiem i ryżem .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kiełbasę na oleju, aż termometr wskaże 160°; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pokrój w plasterki o grubości 1/2 cala. Wróć na patelnię; dodać cebulę i ryż. Gotuj, aż ryż lekko się zrumieni. Dodać czerwoną paprykę, marchewkę, bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Groszek Goya®Groszek Goya®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż płyn zostanie prawie wchłonięty, od czasu do czasu mieszając.
4
Dodać groszek, grzyby i pomidory. Gotuj 5 minut dłużej lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Połowę mieszanki przełóż do miski, w której będziesz podawać. Na wierzch połóż połowę oliwek, jajka i ser. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn