Włoska wołowina do kanapek

Włoska wołowina do kanapek
Przepis włoska wołowina na kanapki może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 325 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wołowinę chuck oko pieczeń, chleb, pieczona papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę odsączyć, zastrzegając 1/4 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2
Mięso układamy w wolnej kuchence, na wierzch polewamy papryką, płynem i dressingiem. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Gotować na niskim 6 do 8 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
4
Wyjąć mięso z wolnej kuchenki, rezerwując paprykę i 1-1 / 2 szklanki płynu w kuchence. Wyrzucić nadmiar płynu. Mięso rozdrobnić 2 widelcami; wrócić do kuchenki. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Podawać w chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn