Włoska sałatka z fasoli i tuńczyka wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Jeśli masz liście sałaty, szczypiorek, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska sałatka z fasoli i tuńczyka, Sałatka z rukoli, włoskiego tuńczyka i białej fasoli, oraz Zapiekany Tuńczyk z włoską sałatką z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sałaty. Przechowywać w lodówce 10 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Tuż przed podaniem umieścić sałatę w misce do serwowania; łyżka sałaty na sałacie.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.