Włoska sałatka makaronowa z pepperoni to przepis śródziemnomorski na 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 306 kalorii . Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka papryki, parmezanu, pepperoni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Wypróbuj Pepperoni Roll / Pepperoni Bread , Pepperoni Pizza Muffins i Sausage & Pepperoni Stromboli , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu, odcedź i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
2
Umieść w dużej misce, dodaj kolejnych siedem składników i wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj czosnek, oregano, sól i pieprz; wymieszaj. Schłodź. Tuż przed podaniem dodaj sos i sery; wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej