Włoska Ribollita (zupa warzywno-chlebowa)

Włoska Ribollita (zupa warzywna i chlebowa) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, por, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ribollita (Włoska Zupa Chlebowa), Ribollita (zupa z warzyw, fasoli i czerstwego chleba), oraz Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled).
Instrukcje
Umieścić oliwę z oliwek w głębokiej patelni i podgrzać na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do przezroczystego, o 5 protokół.
Wymieszać w marchew, seler, ziemniaki, cukinia, i por. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
Wlać gorącą wodę, aby przykryć warzywa. Wymieszać z chard szwajcarski, kapusta włoska, i jarmuż. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Umieść 1 puszkę fasoli w mikserze lub misce z maszynką kuchenną. Zmiksować na gładką masę. Wymieszaj puree z fasoli do mieszanki warzywnej wraz z drugą puszką fasoli. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Przecier pomidorowy wymieszać.
Przygotuj zupę, układając kromki chleba z mieszanką warzywną w naczyniu do zapiekania lub zupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, lub na noc.
Aby podać zupę, umieść w garnku i podgrzej na średnim ogniu.