Włoska Ribollita (zupa warzywno-chlebowa)

Włoska Ribollita (zupa warzywno-chlebowa)
Włoska Ribollita (zupa warzywna i chlebowa) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, por, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ribollita (Włoska Zupa Chlebowa), Ribollita (zupa z warzyw, fasoli i czerstwego chleba), oraz Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled).

Instrukcje

1
Umieścić oliwę z oliwek w głębokiej patelni i podgrzać na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do przezroczystego, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Wymieszać w marchew, seler, ziemniaki, cukinia, i por. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wlać gorącą wodę, aby przykryć warzywa. Wymieszać z chard szwajcarski, kapusta włoska, i jarmuż. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta WłoskaKapusta Włoska
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
JarmużJarmuż
4
Umieść 1 puszkę fasoli w mikserze lub misce z maszynką kuchenną. Zmiksować na gładką masę. Wymieszaj puree z fasoli do mieszanki warzywnej wraz z drugą puszką fasoli. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Przecier pomidorowy wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Przygotuj zupę, układając kromki chleba z mieszanką warzywną w naczyniu do zapiekania lub zupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
6
Aby podać zupę, umieść w garnku i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia95
Magazyn