Włoska Ribollita (zupa warzywno-chlebowa)

Włoska Ribollita (zupa warzywno-chlebowa)
Włoska Ribollita (zupa warzywna i chlebowa) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, por, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ribollita (Włoska Zupa Chlebowa), Ribollita (zupa z warzyw, fasoli i czerstwego chleba), oraz Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled).

Instrukcje

1
Umieścić oliwę z oliwek w głębokiej patelni i podgrzać na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do przezroczystego, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać w marchew, seler, ziemniaki, cukinia, i por. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wlać gorącą wodę, aby przykryć warzywa. Wymieszać z chard szwajcarski, kapusta włoska, i jarmuż. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta WłoskaKapusta Włoska
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
JarmużJarmuż
4
Umieść 1 puszkę fasoli w mikserze lub misce z maszynką kuchenną. Zmiksować na gładką masę. Wymieszaj puree z fasoli do mieszanki warzywnej wraz z drugą puszką fasoli. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Przecier pomidorowy wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przygotuj zupę, układając kromki chleba z mieszanką warzywną w naczyniu do zapiekania lub zupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Aby podać zupę, umieść w garnku i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia95
Magazyn