Włoska Patelnia Do Indyka
Włoska patelnia z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka indyka, cebuli, papryki i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Muszka Pastan i włoski posiłek z kiełbasą z indyka, Turcja Tonnato (włoski zimny indyk w sosie kaparowym z tuńczyka), oraz Włoski Kurczak Na Patelni.
Instrukcje
Gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj pieczarki, cebulę, seler i zieloną paprykę; gotuj i mieszaj do miękkości. Dodaj indyka, pomidory, zupę i przyprawy; podgrzej.
Odcedź linguine; Dodaj do mieszanki indyka i wymieszaj, aby połączyć. W razie potrzeby posyp serem i odstaw pod przykryciem, aż ser się rozpuści.