Włoska Kolacja Frittata
Włoska Kolacja Frittatan to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz masło, zieloną cebulę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Kolacja Frittata, Dziś Kolacja: ziemniaki i jarmuż Frittata, oraz Szybka I Pyszna Kolacja Z Jajkiem: Moja Grzybowa Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Wymieszaj jajka, ser mozzarella, pomidor, natkę pietruszki i pieprz. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 9 do 11 minut lub aż jaja są ustawione wokół krawędzi i jasnobrązowy na dole.
Na wierzch posypać parmezanem. Przykryć; zdjąć z ognia i odstawić na 3 do 4 minut lub do rozpuszczenia sera. W razie potrzeby udekoruj dodatkowym posiekanym pomidorem i pietruszką.