Włoska kiełbasa wieprzowa Nenni
Włoska kiełbasa wieprzowa Nenni może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 182 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 27 i kosztuje 87 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Jeśli masz mielony pieprz, pietruszka, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem i włoską kiełbasą (pssssst ... też zawinięte w boczek!), Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), oraz Kapusta i kiełbasa wieprzowa-kiełbasa Tripp.
Instrukcje
Połącz kostki wieprzowe z czosnkiem w proszku, nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, sól, czarny pieprz, i pietruszka; zmielić przez grubą płytkę.
Wymieszać z białym winem i ponownie zmielić. Włóż do wypłukanych łusek Wieprza, skręcając się na 4 cale długości. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, aby przyprawy do zaparzenia do mięsa przed gotowaniem lub zamrażania.