Włoska kiełbasa i cukinia
Włoska kiełbasa i cukinia to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 19g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, cukinię, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z włoską kiełbasą i cukinią, Włoska Kiełbasa Faszerowana Cukinią, oraz Włoska kiełbasa i cukinia Stir-Fry.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, brązowy włoską kiełbasę, aż wewnątrz nie jest już różowy.
Pokroić kiełbasę w plastry 1/4 cala, i kontynuować gotowanie, aż rumiane.
Wymieszać z cukinią, żółty squash, i cebula; gotować i mieszać przez 2 protokół.
Wlać pomidory, płynem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.