Włoska Cukinia Faszerowana
Włoska cukinia nadziewana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $2.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, parmezan, sos spaghetti, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Włoska Cukinia Faszerowana, Cukinia Nadziewana Włoską Kiełbasą, oraz Włoska Kiełbasa Faszerowana Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Każdą cukinię pokroić na pół wzdłuż. Wydrąż cukinię.
Wyłuskaną cukinię umieść w średniej misce.
Połącz cukinię, bułkę tartą, parmezan, okruchy burger stylu i sos do makaronu.
Umieścić mieszaninę w wydrążonej cukinii. Ułożyć cukinię w naczyniu do pieczenia, posypać serem mozzarella; piec przez 40 minut.