Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą

Włoska
Włoskie "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1323 kalorii, 67g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Serious Eats ma 192 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, fasoli cannellini, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans, Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola, oraz Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 232°. w wysokiej jednostronnej smażalni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać kiełbaski, i gotować, aż lekko rumiane na dole, o 1 minutę. Zdjąć patelnię z ognia, i dodać broccolini, czosnek, i rozmaryn, i wrzucić do herbu w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać fasolę i wodę (lub bulion).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj płatki chili, jeśli używasz. Doprawić lekko solą i pieprzem. Nestle wszystko w dół do cieczy, i upewnij się, że kiełbaski są szturchanie na górze. Płyn dotrze tylko do połowy strony kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Skropić górną część garnka pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Odstawić garnek z powrotem na ciepło, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do końca i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 5 minut. Następnie zdejmij pokrywkę i umieść cały garnek w piekarniku, aż kiełbaski zostaną ugotowane, około 15 minut. Aby uzyskać kiełbaski dodatkowo brązowe, piecz przez ostatnie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić, doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką pietruszki i podawać bezpośrednio z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia65
Magazyn