Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą

Włoskie "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1323 kalorii, 67g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Serious Eats ma 192 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, fasoli cannellini, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans, Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola, oraz Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 232°. w wysokiej jednostronnej smażalni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać kiełbaski, i gotować, aż lekko rumiane na dole, o 1 minutę. Zdjąć patelnię z ognia, i dodać broccolini, czosnek, i rozmaryn, i wrzucić do herbu w oleju.
Dodać fasolę i wodę (lub bulion).
Dodaj płatki chili, jeśli używasz. Doprawić lekko solą i pieprzem. Nestle wszystko w dół do cieczy, i upewnij się, że kiełbaski są szturchanie na górze. Płyn dotrze tylko do połowy strony kiełbasy.
Skropić górną część garnka pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Odstawić garnek z powrotem na ciepło, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do końca i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 5 minut. Następnie zdejmij pokrywkę i umieść cały garnek w piekarniku, aż kiełbaski zostaną ugotowane, około 15 minut. Aby uzyskać kiełbaski dodatkowo brązowe, piecz przez ostatnie 2 minuty.
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić, doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką pietruszki i podawać bezpośrednio z patelni.