Węzły Czosnkowe
Czosnek węzłów może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 45 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, parmigiano-reggiano, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Węzły Czosnkowe, Węzły Czosnkowe, oraz Węzły Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°. Lekko olej 2 duże (17-przez 13-calowe) blachy do pieczenia.
Podziel ciasto na pół. Połowę ciasta przykryj czystym ręcznikiem kuchennym (Nie ściereczką frotte). Delikatnie rozwałkuj drugą połowę na 10-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta. (Użyj rąk, aby wyciągnąć rogi. Jeśli ciasto jest bardzo elastyczne, przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i pozostaw około 3 minut.)
Przeciąć kwadrat na pół za pomocą koła do pizzy lub ostrego ciężkiego noża, a następnie przeciąć każdą połowę poprzecznie na 15 pasków (około 2/3 cala szerokości). Przykryj paski czystym ręcznikiem kuchennym.
Utrzymując pozostałe paski pokryte, delikatnie związać każdy pasek w węzeł, lekko pociągając końce, aby zabezpieczyć (jeśli ciasto jest lepkie, lekko odkurzyć mąką) i układając węzły 1 cal od siebie w rozłożonych rzędach na 1 blasze do pieczenia. Utrzymuj węzły pokryte czystymi ręcznikami kuchennymi.
Rozwałkuj i pokrój pozostałe ciasto, a następnie uformuj w węzły, układając 1 cal od siebie w rozłożonych rzędach na drugiej blasze do pieczenia.
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż do złotego, łącznie 20 do 25 minut.
W trakcie pieczenia czosnek mielimy i masujemy na pastę z solą, a następnie mieszamy razem z olejem w bardzo dużej misce. Zaraz po upieczeniu wrzucamy sęki do oleju czosnkowego, następnie posypujemy natką pietruszki i serem i wrzucamy do obtarcia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Węzły mogą być pieczone, ale nie powlekane, 2 godziny wcześniej. Podgrzać sęki na dużej blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 177° do nagrzania, 3 do 5 minut, następnie wrzucić olej czosnkowy i posypać pietruszką i serem.