Węgierska zupa wołowo-ziemniaczana

Węgierska zupa wołowo-ziemniaczana
Węgierska zupa wołowo-ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, kminek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Węgierska Zupa Ziemniaczana, Placki Węgierskie (placki ziemniaczane z pikantnym sosem pomidorowo-wołowym), oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku.

Instrukcje

1
Ustaw duży garnek na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj mieloną wołowinę i gotuj, mieszając, aby ją rozbić, aż mięso nie będzie już różowe, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
4
Dodać cebulę i paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół. Wymieszać z mąką. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać ziemniaki, papryka, cayenne, majeranek, kminek, sól, pasta pomidorowa, bulion, i wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
MajeranekMajeranek
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Odmiana:: zamiast ziemniaków użyj jednej filiżanki szerokiego makaronu jajecznego. Musisz tylko gotować zupę na wolnym ogniu przez około pięć minut, ponieważ makaron nie trwa tak długo, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny SzerokiMakaron Jajeczny Szeroki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
7
Rekomendacja win: Francuskie Południowe Rhne jest jednym z największych skarbów wartości czerwonego wina na świecie. Poszukaj solidnego, pikantnego Ctes-du-Rhne-Villages lub, jeśli możesz go znaleźć, Vacqueyras. Ich smaki Prażone maliny będą dobrze uzupełniać zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn