Węgierska zupa wołowo-ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, kminek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Węgierska Zupa Ziemniaczana, Placki Węgierskie (placki ziemniaczane z pikantnym sosem pomidorowo-wołowym), oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku.
Instrukcje
1
Ustaw duży garnek na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj mieloną wołowinę i gotuj, mieszając, aby ją rozbić, aż mięso nie będzie już różowe, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
4
Dodać cebulę i paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół. Wymieszać z mąką. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać ziemniaki, papryka, cayenne, majeranek, kminek, sól, pasta pomidorowa, bulion, i wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Majeranek
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Odmiana:: zamiast ziemniaków użyj jednej filiżanki szerokiego makaronu jajecznego. Musisz tylko gotować zupę na wolnym ogniu przez około pięć minut, ponieważ makaron nie trwa tak długo, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny Szeroki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
7
Rekomendacja win: Francuskie Południowe Rhne jest jednym z największych skarbów wartości czerwonego wina na świecie. Poszukaj solidnego, pikantnego Ctes-du-Rhne-Villages lub, jeśli możesz go znaleźć, Vacqueyras. Ich smaki Prażone maliny będą dobrze uzupełniać zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji