Węgierska Nadziewana Żółta Papryka
Węgierska nadziewana żółta papryka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Mieszanka ryżu, soku pomidorowego, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Papryka nadziewana Taco i żółty Squash, Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, oraz Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij wierzchołki z papryki i usuń nasiona i łodygi. Odstawić.
Umieść ryż w małym rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie spuścić wodę. W dużej misce wymieszać ryż, mieloną wołowinę, jajko, cebulę, sól i pieprz.
Każdą paprykę napełnić taką samą ilością mieszanki wołowiny, a następnie umieścić paprykę w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić je w jednej warstwie.
Wlać sok pomidorowy do garnka. Przykryć garnek i dusić na małym ogniu przez 90 minut, aż zmielona wołowina będzie w pełni ugotowana i ryż będzie miękki.
W średniej misce wymieszać śmietanę i mąkę.
Ubij 1 szklankę soku pomidorowego z garnka, a następnie wlej mieszaninę z powrotem do garnka. Pozostawić na wolnym ogniu dodatkowe 5 minut, a następnie podawać paprykę z sokiem łyżką na wierzchu.