Wędzony Łosoś Wermiszel

Wędzony Łosoś Wermiszel
Ten przepis służy 6. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz masło, łosoś wędzony na zimno, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, oraz Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem na dużej, wysokiej patelni na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, ale nie rumiane, o 3 protokół. Wymieszać śmietanę, skórkę z cytryny i sok, 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PieprzPieprz
KremKrem
SokSok
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj makaron do wody i gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
4
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Do śmietany dodać łososia i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
KremKrem
6
Wlać makaron na patelnię z mieszaniną śmietany łososiowej i wrzucić do pokrycia, dodając trochę wody do gotowania w razie potrzeby, aby zwilżyć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
KremKrem
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn