Wędzony pstrąg i pekan Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj wędzonego pstrąga i pekan Crostini. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 18. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pekany, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crostini Z Pstrąga Wędzonego, Świąteczne Crostini z wędzonym pstrągiem, oraz Wędzone Crostini z pstrąga z grillowanym koprem włoskim i czerwoną cebulą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Chill 1 godzinę lub do 1 tygodnia.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Połączyć oliwę z oliwek i czosnek; szczotkować obie strony kromek chleba z olejem czosnkowym; ułóż plasterki na blachach do pieczenia.
Piec w 400 przez 8 minut lub do chrupkości i złoty. Całkowicie fajne.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.