Wędzony Plamiak Z Soczewicą Puy

Wędzony Plamiak Z Soczewicą Puy
Wędzony plamiak z soczewicą Puy to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cytryny, kapary, g Pack puy soczewicy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wędzony plamiak z soczewicą cytrynowo-koperkową, Plamiak wędzony rarebit, oraz Zupa Z Wędzonego Plamiaka.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn