Wędzony Indyk Lo Mein
Wędzony Indyk Lo Mein to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 281 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grochu, grzyby, sos ostrygowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Wędzony Indyk Lo Mein, Turcja Lo Mein, oraz Indyk Lo Mein Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby moczyć w gorącej wodzie około 20 minut lub do miękkości; odcedzić. Spłukać ciepłą wodą; odcedzić. Wycisnąć nadmiar wilgoci.
Usunąć i wyrzucić łodygi, pokroić czapki w cienkie paski.
Spray nonstick wok lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać indyka; podsmażyć około 1 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodać grzyby, groszek, Zawartość opakowania sosu z makaronu, wody i sosu ostrygowego; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Makaron opłukać pod gorącą wodą, aby oddzielić; odcedzić.
Dodaj makaron do wok; stir-smażyć około 2 minut lub do ogrzania przez.