Wędzone Przegrzebki Z Koprem Włoskim I Pomidorem

Wędzone Przegrzebki Z Koprem Włoskim I Pomidorem
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 236 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, oliwy z oliwek, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z pomidorowo-Koprowym smakiem, Cytrusowe gotowane przegrzebki z dymnym Puree z pasternaku IPA i marynowanymi Jalapenos, oraz Grillowane Przegrzebki Morskie I Koper Włoski dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W27 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn