Wędzony plamiak i ziołowe placki rybne to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, ziemniaki, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Plamiaki, Zapiekanka z plamiaka wędzonego, oraz Zupa Z Wędzonego Plamiaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wędzony plamiak umieścić w naczyniu do pieczenia z 3 łyżkami wody. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak Wędzony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec przez 15 minut, aż do ogrzania. Odkryć i ostudzić, a następnie płatki na kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wymieszać płatków plamiaka, puree ziemniaczane, szalotki, pietruszka, Skórka z cytryny i sok, i musztarda razem w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skórka Cytrynowa
Zielona Cebula
Plamiak
Musztarda
Pietruszka-nać
Ziemniak
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Podzielić mieszaninę na 12 ciast.
6
Umieść mąkę w małym naczyniu, ubite jajko w innym, a bułkę tartą w trzecim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mąka Uniwersalna
Jajko
7
Każdy placek rybny rozwałkować w mące, następnie zanurzyć w jajku i obłożyć bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mąka Uniwersalna
Rolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. W partiach, dodać ciasta i gotować około 5 protokół, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.