Wędzona pieczeń bostońska The Lady and Son's

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, wędzony bostoński pieczeń The Lady and Son's może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 55 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 425 kalorii. Za 2,75 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jeśli masz pod ręką sos barbecue, sól, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, a jego przygotowanie zajmuje około 3 godzin i 20 minut. 114 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują wędzoną pieczeń bostońską The Lady and Son's, wędzoną pieczeń bostońską The Lady and Son's oraz chleb cebulowo-serowy Lady and Son.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posyp 1 stronę pieczeni 2 łyżkami przyprawy domowej, pamiętając o dokładnym jej natarciu. Odwróć pieczeń na drugą stronę i natrzyj pozostałe 2 łyżki przyprawy domowej. Powtórz proces z sezonowaną solą i płynnym dymem.
Umieść pieczeń w dużej brytfance.
Do pieczeni dodać cebulę, wodę i liście laurowe.
Włóż do piekarnika i piecz przez 2 1/2 do 3 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 170 stopni F.
Pozostaw mięso do ostygnięcia na kilka minut, a następnie pokrój.
Podawać z ulubionym sosem barbecue.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.