Wątróbki z kurczaka z porami, octem balsamicznym i suszonymi morelami
Wątróbki z kurczaka z porami, octem balsamicznym i suszonymi morelami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 24g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ocet balsamiczny, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wątróbki Z Kurczaka Z Porami, Octem Balsamicznym I Suszonymi Morelami, Przyprawiony mostek z porami i suszonymi morelami, oraz Makaron Angel Hair z Portabellami, porami i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14 calowej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia. Wątróbki z kurczaka zanurzyć w przyprawionej mące i wytrząsnąć nadmiar mąki.
Podsmażyć wątróbki z kurczaka, aż chrupiące i złociste, o 8 do 10 protokół, i usunąć na talerz.
Dodać pory i morele na patelni i gotować, aż pory zmiękną, o 8 do 10 protokół.
Dodać wątróbki z kurczaka z powrotem na patelnię, dodać ocet i masło i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodaj endywia do patelni. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.