Wyjący Sernik Z Pełnią Księżyca
Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz zimną bitą polewę, serek philadelphia, cukierki cynamonowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Full Moon Cafe Tortilla Soup, Tsukimi Udon (full Moon Udon), oraz New Moon-Sernik Jagodowy.
Instrukcje
26 ciastek zmiksować z masłem. Naciśnij mocno na dole i 1 cal w górę strony 9-calowej formy sprężynowej.
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać 1 szklankę mleka, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Dodaj pozostałe 2 szklanki mleka do suchej mieszanki budyniu w osobnej misce. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Dodać do masy serowej; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać ubitą polewę i 2 krople barwnika spożywczego.
Wlać do skorupy; gładki wierzch szpatułką.
Dodaj kilka dodatkowych kropli barwnika spożywczego na wierzch sernika; rozłóż lekko, aby uzyskać połyskujący efekt pełni księżyca.
Przetnij pozostałe 2 ciasteczka na pół, aby przypominały skrzydła nietoperzy.
Dodaj cukierki dla oczu, zabezpieczając cukierki do ciastek z dekoracyjnym żelem.
Na serniku ułożyć "nietoperze". Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny. Uruchom mały nóż lub szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto.
Zdjąć krawędź patelni. Przechowywać w lodówce.