Monster Meat Cornbread Bake
Przepis Monster meat Cornbread piec może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 35 minut. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ostry ser cheddar, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No Bake Monster Bars, No-Bake Monster Cereal Pops, oraz No-Bake Monster Granola Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 12-calowej patelni żeliwnej, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować na oleju 4 minuty lub do miękkości.
Dodać kiełbasę; gotować 2 protokół. Wymieszać słodkie ziemniaki, bulion, sól i pieprz.
W średniej misce, wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego, maślanka, masło i jajko tylko do zwilżenia.
Rozłóż na mieszaninie serów i kiełbas do 2 cali krawędzi.
Piec 16 do 20 minut lub do góry jest złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.