Wtorek Bezglutenowy: Chleb Sodowy

Wtorek Bezglutenowy: Chleb Sodowy
Przepis bezglutenowy wtorek: chleb sodowy może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,46 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 772 kalorie, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś gumę ksantanową, sodę oczyszczoną, mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 217 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Chleb Z Dyni, Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Babeczki Z Chlebem Bananowym, oraz Bezglutenowy Irlandzki Chleb Sodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 350 °: F. Spryskaj 9-calową patelnię sprężynową nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce do mieszania, ubij razem białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, skrobię ziemniaczaną, kminek, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną i gumę ksantanową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Nasiona KminkuNasiona Kminku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
W misce miksera stojącego, śmietanę razem masło i cukier granulowany na średniej prędkości, aż powstanie gęsta pasta, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać jajka, pojedynczo, aż będą lekkie i puszyste, około 1 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać połowę suchych składników. Włącz mikser na niską prędkość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wymieszać do momentu włączenia, około 20 sekund.
7
Dodać połowę maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
8
Wymieszać do całkowitego wymieszania. Powtórzyć z pozostałymi suchymi składnikami i maślanką. Po dodaniu maślanki mieszamy, aż ciasto będzie grube i puszyste, około 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
9
Dodać rodzynki, wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
10
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Pieczemy chleb na złoty kolor, około 80 minut. Tester ciasta włożony do środka chleba powinien wyjść czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Pozostawić chleb do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odkręć chleb i umieść na drucianym stojaku, aby całkowicie ostygł. Przechowywać na ladzie do dwóch dni lub zamrażać do dwóch miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn