Wtorek Bezglutenowy: Babeczki Funfetti

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe wtorek: Funfetti Cupcakes spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 330 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gumę ksantanową, mąkę ryżową, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 574 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek, Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów, oraz Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia druga (łącznie 24 wnęki) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi lub lekko nasmaruj nieprzywierającym sprayem do gotowania. W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć cukier granulowany, mąkę z białego ryżu, słodką mąkę ryżową, skrobię ziemniaczaną, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową. Wymieszać, aby połączyć.
Dodaj skrócenie. Włącz mikser na średnio-niską prędkość.
Wymieszać, aż nie pozostanie żaden duży kawałek skracania. Wyłącz mikser.
Dodaj wodę, olej roślinny, jaja, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów. Włącz mikser na średnio-wysoki.
Wymieszać przez dwie minuty. (Czas jest ważny w przypadku tego ciasta.) Ciasto powinno być lekkie i puszyste. Wyłącz mikser. Jeśli robisz ciasto funfetti, dodaj posypkę. Włącz mikser na niski i mieszaj, aż posypka się połączy. Nadmierne mieszanie powoduje rozpad posypki w cieście.
Napełnić każdą filiżankę muffinki o 2/3 pełne.
Piec, aż tester ciasta włożony do środka babeczki wyjdzie czysty, około 20 minut. Cupcake Topy powinny być złotobrązowe. Pozostaw babeczki do ostygnięcia na patelni przez trzy minuty, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Gdy ostygnie, lód według życzenia.