Ten przepis służy 15 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz masło, galaretka o smaku waniliowym pudding instant, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Orzechowo-Czekoladowo-Kokosowe, Mini Peanut Butter Chocolate Layer Cake, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając 1 pkg. suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min.
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec 25 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Tymczasem przygotuj nadzienie, lukier i loki czekoladowe. Do napełniania, ubić pozostałą mieszankę budyniu i mleka w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z masłem orzechowym do wymieszania. Na lukier, mikrofalówka 3 oz. czekolada w dużej misce mikrofalowej na wysokości 1 min. lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim