Wrapy z grillowaną tortillą warzywną
Grillowane Veggie Tortilla Wraps zajmuje około 30 minut od początku do końca. Za 1,46 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 8 g białka i 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup pesto, oliwę z oliwek, dynię i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Chrupiące Wrapy z Tortillą Wegetariańską, Wrapy Z Grillowanymi Warzywami i Wrapy Z Grillowanymi Warzywami Śródziemnomorskimi.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników; dodać cukinię, żółtą dynię i czerwoną paprykę. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; wstawić do lodówki na noc, raz przewracając.
W małej misce połącz serek śmietankowy i pesto; odłożyć na bok.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Warzywa ułożyć w koszu grillowym lub jednorazowej blaszce foliowej z nacięciami w dnie. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Rozsmaruj zarezerwowany serek pesto na tortillach; posypać warzywami. Złóż boki nad nadzieniem.